About_2_color

What

What Next este prima companie destinata Designului Strategic si Industrial din Romania, cu birouri in Cluj-Napoca si New York City. Expertiza noastra este in dezvoltarea strategica a companiilor, a produselor si ofertelor de servicii rezultand intr-o calitate de exceptie a ofertei si brandului. Printr-o balanta fina intre strategie si design, What Next lucreaza in tandem cu managementul de top al organizatiilor de elita din Statele Unite, aducand in Romania o combinatie unica de expertiza.

Pe langa serviciile de consultata oferite, What Next aduce pe piata romaneasca initiative care au scopul de a promova rolul designului in afaceri si inovatie si oferind mentoring si consultanta antreprenorilor creativi.

Send us mail

Who

About_2_color

Emilian Dan Cartis,
Director Design Si Inovatie

Situat in ultimii 11 ani in New York City, Emilian este un designer inovator și recunoscut global, cu o vasta experienta atat in Europa cat si Statele Unite. Nascut in Cluj-Napoca, Emilian are pregatire la Pratt Institute, New York NY (MID Design industrial) și Universitatea Aalto din Helsinki, Finlanda (MA și Design de Produs si Strategic), Emilian este un designer de success cu experienta complexa atat in studiouri corporate cat si in studiouri de design antreprenoriale.

Cu o experienta solida și complexa in Cercetare și Strategie, Design de Produs, Dezvoltare de Produs, Management de Program, Usability, Marketing si Publicitate – Emilian este un inovator și designer de profil inalt, care integreaza criterii de afaceri, estetica, functionalitate, ergonomie, uzabilitate și criterii de mediu pentru a oferi produse inovatoare deosebite. In rolul sau actual, Emilian conduce o echipa de designeri si ingineri, avand in responsabilitate un portofoliu larg de produse ergonomice de birou si care sunt create la unul dintre cele mai bune studiouri de design din New York City. Creatiile lui au fost distinse cu numeroase premii de design, de la Premiul Braun la Red Dot, Good Design (și multe altele) și lucrarile lui au fost expuse in muzee din lumea intreaga.

In timpul liber, Emilian lucreaza cot la cot cu antreprenori in dezvoltarea de noi initiative, implicand modalitatea de gandire a designului (design thinking si design process) la inceputul procesului de business, si consulta privind folosirea strategica a gandirii designului. El este skipper cu Manhattan Sailing Club, unde navigheaza sau participa in curse de racing/ sailing pe Hudson, in timpul serilor de vara New Yorkeze.