… unul dintre cei mai talentati designeri cu care am lucrat.

Chris G.Director Marketing
  • Design de Produs

    Designul de produs este una din ofertele noastre esentiale, prin care creem si propunem solutii de exceptie care combina factori economici, de business, ergonomici, de functionalitate si inalte criterii estetice pentru creerea solutiilor autentice si unice. Expertiza pe care noi o aducem inapoi in Romania este de exceptie, si dobandita in decursul a peste 12 ani in Scandinavia si Statele Unite. Aceasta expertiza o consideram strategica pentru Romania, si necesara in creerea unui climat industrial bine pozitionat, stabilind un nivel inalt calitativ al designului si produselor autohtone.

  • Management Portofolii

    In paralel cu oferta de a crea solutii si produse noi, echipa noastra poate crea design si manageria intregi game de produse, oferind in paralel cu designul de solutii noi si inovatie (crestere verticala), solutii de crestere al portfoliilor de produse deja existente al firmei dumneavoastra (crestere lateral) si acaparand portiuni mai largi in segmente de piata deja detinute. Aceasta abordare este de multe ori preferata si mai sigura, deoarece constituie o crestere graduala a ofertei si identitatii brandului.

  • Imbunatatirea calitatii

    Imbunatatirea produselor romanesti, produse local – este unul din scopurile noastre de baza. Expertiza noastra de a crea produse de exceptie este continuata de experienta de productie, si aducere a produsul din stadiul de concept si prototip la stadiul final – si rezulta in aducerea produselor pe piata cu success, in cea mai buna calitate si in timp record. Capacitatea noastra de a lucra direct cu producatori in cresterea capabilitatilor lor proprii rezulta intr-o calitate net superioara a designului, si a produsului final. Si speram – vor creste calitatea tuturor produselor produse in Romania, ridicand nivelul ofertei la nivel general. Mai sus, pentru o Romanie mai buna.