Prin intelegerea si perspectiva unica a lui Emilian, am dezvoltat o platforma solida in tehnologie, brand si strategii de marketing care ne-au facilitat o excelenta si fluenta crestere a afacerii noastre.

Kristie K.Biz owner
  • Mentoring si consultanta

    Ce au multe firme de succes in comun? Care este rolul designului si inovatiei in antreprenoriat? Dar al executiei? Noi aducem concepte si metode dovedite care cristalizeaza rolul strategiei, designului si al creativitatii in procesul antreprenorial. Multe din conceptele care le oferim firmelor mijlocii si mari sunt impachetate cu grija in mentoringul pe care il oferim celor la inceput de drum. Sau companiilor aflate la o noua etapa de crestere si extindere intr-o noua zona a pietei si tehnologiei.

  • Parteneriat

    Produs – Daca ne placem, colaboram! What Next este un studio deschis posibilitatilor de parteneriat. Ai o idee care vrei sa o aduci pe piata, si esti convins ca e foarte tare? Noi putem pune la dispozitie resursele necesare pentru aducerea ideii la nivel de prototip si finantare. Ba chiar mai mult, daca ideea e super tare putem sa o aducem pe piata din vest sau Statele Unite pentru finantare externa si piata de deschidere. Inca unul din avantajele What Next.

    Comercializare – Ai o tehnologie noua, dar nu stii cum sa o aplici la un produs sau sa o implementezi? Multa dezvoltare implica idei geniale tehnologice, dar care esueaza in a crea solutii de comercializare. Noi aducem o intelegere clara a pietei si a oportunitatilor. Contacteaza-ne si putem discuta despre ideile sau tehnologia si hai sa creem impreuna posibilitatile!